[polish]Po konsultacji z Inimegiem dokonaliśmy następującego podziału:
Inimeg: edytor
mareviq (czyli ja): korekta[/polish]
[english]After a heated debate we (Inimeg and me that is) have decided to take upon ourselves the following tasks:
Inimeg: editor
mareviq (me): proofreader[/english]
Polish translation group
Re: Polish translation group
abs(imag(ME) / abs(ME)) = exp(PI) - PI - 19;
Jeśli ktoś chce dołączyć do projektu/ma jakiekolwiek pytania, może napisać także na kanale IRC polskiego translate teamu:
krakow.irc.pl:6666
#KS_pl
Miłego pisania.
krakow.irc.pl:6666
#KS_pl
Miłego pisania.
Translation progress:
Monday - 0%
Monday - 0%
Bwaaa... coś po drodze mojego pakietu jest zblacklistowane i dostałem bana z tego serwera...
Tak czy siak - ja nadal jestem bardzo chętny do tłumaczenia i fajnie, że zaczęliśmy się jakoś organizować.
Tak czy siak - ja nadal jestem bardzo chętny do tłumaczenia i fajnie, że zaczęliśmy się jakoś organizować.
Code: Select all
/join #KS_pl
12:54 -!- Cannot join to channel #KS_pl (You must be invited)
abs(imag(ME) / abs(ME)) = exp(PI) - PI - 19;
No cóż Painiac napisał mi dziś przed 14, że nie da się wejść na irca. Sprawdziłem i jakimś cudem był mode +i o.O W każdym bądź razie nastawiłem mode -i. Cała sprawa jest dość dziwna, bo nikt nie zmieniał na +i (wcześniej Painiac wszedł na na kanał). Dałem w sumie opa Painiacowi (który powiedział mi, że z ircem ma się widzi od paru dni xd), ale jak się spytałem czy coś zmieniał, to zaprzeczył. Więc albo się coś zjebało, albo przez przypadek i nieświadomie przełączył mode na +i. Od teraz będę co pewien czas sprawdzał, czy nie włączyło się +i, ale raczej wątpię, żeby się to zdarzyło jeszcze raz. W każdym bądź razie jest teraz -i, czyli można bez przeszkód wchodzić na kanał.
Jaen, napisz mi na gg na czym dokładnie polega problem (3865180).
Jaen, napisz mi na gg na czym dokładnie polega problem (3865180).
Translation progress:
Monday - 0%
Monday - 0%